Lézeres arckezelés és hámlasztás a szép, egészséges bőrért

Kémiai hámlasztás

Fiatalosabb arcra vágyik? Gondosan ápolja az arcbőrét? A lézeres arckezeléssel és a hámlasztással szebbé varázsoljuk, érdemes a különböző eljárásokról tájékozódni. 

Mindenki jobban érzi magát, és nagyobb az önbizalma, ha elégedett a testalkatával és szép a bőre. A kültakaró védi a testet a külső környezeti hatásoktól, de ezen kívül még sok más szerepe van. A leglátványosabb testrész az arc, mivel senki nem takarja el ruhával, itt vannak az érzékszerveink, és rendszeresen kommunikálunk.

Különböző arcformák léteznek, és sokfélék a bőrtípusok is. A megjelenésnél a legszembetűnőbb az arc, aminek a szépségéért sokat lehet tenni. Bőrgyógyászati rendelőnkben tapasztalt orvos várja Önt, ahol elmondhatja a kéréseit, megoszthatja a panaszait. 

Szakembereink a legmegfelelőbb módszert fogják ajánlani, és a kezeléseket követően elégedetten távozhat. A régi, egyszerű eljárások helyett ma már a legkorszerűbb technikákat alkalmazzuk, amelyek között egyre népszerűbb a lézeres arckezelés

A fájdalommentes módszernek rengeteg előnye van, és a hatás szemmel látható. A lézeres arckezelés jótékonyan hat a kötőszövetekre és a kollagénrostok termelődésére. Kicserélődik a hám, sokkal simábbá és rugalmasabbá válik a bőre. Csökkennek a bőrhibák és a ráncok. Az eredmény látványos, akár már az első kezelés után észrevehető a pozitív változás. 

Ez a bőrfiatalító eljárás nem csak az arcon, hanem a nyakon, a dekoltázson és a kézfejen is elvégezhető. Az erős napozás okozta öregedő bőr állapotán is rengeteget tudunk javítani. A kémiai hámlasztás segítségével újjávarázsoljuk a bőrét, ami feszesebb és hidratáltabb lesz. 

A hámlasztást többféle erősséggel tudjuk alkalmazni, ahogyan a bőr állapota szükségessé teszi. Megújul az arcbőre, eltűnnek a hegek, és újra fiatalosabbá válik

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessen időpontot a személyes találkozóra! Az Ön számára tökéletes módszert alkalmazzuk, amiről minden információt átadunk a kezelés megkezdése előtt. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne szépülni, vagy bármilyen bőrprobléma megszüntetésére van szükség! 

Címkék