Mimikai ráncok kezelése

Gyors, egyszerű, hatékony. Nincs felépülési idő. A világon leggyakrabban használt esztétikai beavatkozás.

A mimikai izmok túlzott használata következtében az arcon ráncok alakulhatnak ki, melyek az öregedő, rugalmasságát és feszességét vesztett bőrön az izmok időszakos ellazulása idején sem simulnak el teljesen. Ezeket az un. mimikai ráncokat kitűnően lehet kezelni az izmok ellazítására használt injekciókkal.

A kezelésre legalkalmasabb területek:

  • a homlok vízszintes ráncai,
  • a szemöldökök közötti függőleges ráncok, az un. gondredők és
  • a szemek körüli  ráncok, az un. szarkalábak.

Az injekció a megfelelő izmokba beadva gátolja az ingerület átadását az idegsejtekről az izomsejtekre, ennek következtében az izom képtelenné válik az összehúzódásra.  Az ellazult izom felett a bőrnek lehetősége van a regenerálódásra, a ráncok elsimulnak.

A kezelést egy fehérje természetű anyaggal, amely idővel elbomlik, tehát hatása lassan csökken, majd  elmúlik. Használata biztonságos és nagyon eredményes Az esztétikai eredmény eléréséhez általában 1 hét szükséges, a hatás fokozatosan alakul ki, s általában 4-5 hónapig tart. A kezelés a hatás múltával biztonságosan ismételhető. Ez a világon a leggyakrabban használt esztétikai beavatkozás, csak az USA-ban évente mintegy 1,2 millió kezelést végeznek.

A beavatkozás csak néhány percet vesz igénybe, a beadást követően a páciens azonnal visszatérhet mindennapi tevékenységéhez.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!