Ránckezelés és mezoterápia injekciós pennel

Egy svájci töltőanyag-gyártó cég kifejlesztett egy olyan automata adagoló készüléket, ami jelentősen megkönnyíti az injekciós ráncfeltöltést. A különböző mélységbe adott hialuronsav-tartalmú feltöltőanyagok különböző sűrűségűek. A volumenpótláshoz használt, mélyen a bőr alá juttatott töltőanyagok olyan sűrű viszkozításúak, hogy gyakran nagy erőt igényel a beadásuk. A nagy erőkifejtés gyakran nehézzé teszi a precíz munkát, ezért nagy segítséget nyújt ez az elektronikus készülék, amely a beállítástól függő ütemben biztosítja az anyag egyenletes bejuttatását.

Ehhez a készülékhez is csatlakoztatni lehet a tompa végű kanült, ami biztosítja, hogy a kezelés minél kevesebb szöveti traumával járjon, kevesebb szövődményhez vezessen és mérsékli a fájdalmat. Az injekciós adagoló "pen" a precíz, aprólékos munkánál is nagy segítség, mert akár nagyon kis mennyőségő hialuronsavat is célzottan a kívánt bőrrétegbe tudunk juttatni.

A készüléknek van egy szaggatott üzemmódja is, amit a különböző hatóanyagok mezoterápiás bejuttatásához használhatunk. A kezelés során a beállított cseppnagyságban egyenletesen tudjuk bejuttatni a hialuronsavat, különböző növekedési faktorokat, keringésjavítókat vagy antioxidánsokat tartalmzó hatóanyagot a kívánt bőrterületre, ezzel elkerülhetjük, hogy néhol nagyobb tócsákat csináljunk, máshol pedig esetleg nem juttatjuk be a kellő mennyiséget.

Nagy örömünkre szolgál, hogy mostantól mi is ezzel a készülékkel kezelhetjük betegeinket.

Kapcsolódó bejegyzések